Χορτοκοπτικά | Χορτοσυλλεκτικά | Αναδευτήρας Χορτονομής

Η μπάρα κοπής Splendimo είναι μοναδική!

Όλα τα χορτοκοπτικά Splendimo με δίσκους είναι εξοπλισμένα με μια μοναδικά μορφοποιημένη μπάρα κοπής. Αυτή η εφεύρεση της Lely αποτελείται από συμβατικές μονάδες κοπής (γκρουπ δίσκων), οι οποίες παίρνουν απευθείας κίνηση από έναν εύκαμπτο εξάγωνο άξονα.

Lely Splendimo Classic
Τα κύρια χαρακτηριστικά του χορτοκοπτικού Splendimo Classic είναι μια αλληλουχία τέλειας κοπής, μιας ασυναγώνιστης απόδοσης σε όλες τις καλλιέργειες, μιας γεροδεμένης κατασκευής, οικονομίας καυσίμων και χαμηλού κόστους συντήρησης. Ο συνδυασμός της ισχυρής πλευρικής κίνησης με ιμάντες (V-Belts) και των χαμηλών απαιτήσεων ιπποδύναμης, εγγυώνται την υψηλότερη απόδοση. Με πλάτη εργασίας που ποικίλλουν από 1.65 μ μέχρι 3.20 μ, η σειρά Classic είναι πιο πλήρης στην γκάμα των χορτοκοπτικών Splendimo.
 


Lely Splendimo PC Trailed Mowers (Συρόμενα Χορτοκοπτικά)
Συρόμενα χορτοκοπτικά που είναι εφοδιασμένα με στροφείο σύνθλιψης (δάχτυλα). Αυτή η σειρά περιλαμβάνει δύο πλάτη εργασίας και δύο μοντέλα. Ο δίσκος κοπής του μηχανήματος είναι αναρτημένος πάνω σε συρόμενο πλαίσιο με ρόδες μέσω μιας παραλληλόγραμμης κατασκευής. Στον εργοστασιακό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται μια μπουκάλα ανύψωσης για τα κεφαλάρια και πρόσθετες υδραυλικές μπουκάλες στις ρόδες μεταφοράς.Lely Splendimo M Mowers (Αναρτώμενα Χορτοκοπτικά μεσαίας στήριξης)
Μια μοντέρνα και πολύ στιβαρή σειρά χορτοκοπτικών με κύριο χαρακτηριστικό την μεσαία στήριξη. Εξοπλισμένα με μετάδοση κίνησης με σταυρό (Top Drive) για το μαχαίρι καθώς και με μια υδραυλική μπουκάλα για ανύψωση σε θέση πορείας (100°) και ανύψωση για τα κεφαλάρια.